Ajankohtaista‎ > ‎

Puheenjohtajalta 3 – 18

lähettänyt Aino Maria Kolehmainen 27.9.2018 klo 11.09
Lämmin kesä alkaa olla takana ja saamme nauttia lämpimästä syksystä. Piha näyttää taas vihreältä sateiden jälkeen. Kesä ei tappanut ihan kaikkea. Siitä kiitos kuluu varmaan kokonaan pihakummeille, kun pihanhoitajaa ei ole löytynyt. Asia on työn alla. Kerron lisää, kun olemme pihakummien kanssa tavanneet uuden tarjokkaan. Pihan penkit ja pöytä on kunnostettu, leikkivälineiden alusta on pehmitetty ja lelulaatikko hankittu. Kiitos myös Pekalle taas altaan hoidosta. 
Vesitasaus tuli vähän aikaa sitten. Jatkossa se tehdään talossamme välillä heinäkuu - syyskuu.
Hason ensi vuoden korjausbudjettiin on meidän talostamme saatu rappukäytävien maalaus, B-rapun pihan puoleisen ovilipan rakentaminen ja E-rapun saunan kunnostus. Vuosittaiseen siivousohjelmaan on lisätty rappukäytävien, saunojen ja pesutuvan peruspesut. Yleistilojen ikkunoiden ja parvekelasien ulkopintojen pesu kilpailutetaan aina erikseen, ja sekin on ensi kesäksi hoidettu. Kadunpuoleisten ulko-ovien puuosien kunnostus on edelleen listalla.
Olen asumiseni aikana ihmetellyt, mihin keittiön ikkunasta Tuulensuunkujan puolella näkyvä piippu liittyy. Tapasin ystävän, joka on ollut töissä tontilla sijainneessa eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa, ja hän kertoi, että se on ollut eläinkrematorion piippu. Suojeltuja kohteita siitä talosta ovat siis se piippu ja pihamme allas.

Asukaskokous pidetään maanantaina 26.11. klo 18 E-rapun yhteistilassa. Kutsu tulee asuntoihin myöhemmin.
Comments