Ajankohtaista‎ > ‎

Puheenjohtajalta 2/17

lähettänyt Aino Maria Kolehmainen 12.4.2017 klo 8.31
Alkusammutusharjoituksessa opittua satunnaisessa järjestyksessä:
Jos tilaat kotiisi ambulanssin tai taksin, käytä käyntiosoitetta
A-rappu, Plazankuja 3 A
B-, C-, D- ja E-rappu, Tuulensuunkuja 2 ja rappu
F-rappu, Allotriankuja 6 F

Palovaroittimen paristo pitäisi tarkistaa kuukausittain ja vaihtaa vuosittain, esimerkiksi 11.2. (112-päivä)

Sammutuspeite on käytännössä ikuinen, materiaali ei haurastu säilytyksessä, nokeentuu ja rispaantuu käytössä

Palovaroitin porraskäytävässä ei ehkä olekaan hyvä juttu, koska se voi houkuttaa poistumaan asunnosta. Silloin kun se hälyttää, on porraskäytävässä savua eikä sinne pidä mennä. Ainoa hyvä puoli siinä on se, että silloin tietää soittaa 112:een.

Onnistuneenkin alkusammutuksen jälkeen on hyvä soittaa 112:een. Päivystäjä osaa paremmin arvioida, täytyykö paikalle tulla tarkistamaan, onko syntynyt kyteviä pesäkkeitä.

Isännöitsijämme Laajasalon isännöinti oy:ssä on vaihtunut. Jaana Pystykoski aloitti 3.4.2017 Jorma Kortteen jälkeen kohteemme isännöitsijänä. Yhteystiedot: jaana.pystykoski@laajasalonisannointi.fi, 09 668 99135, 040 9000 646.

Tapaan isännöitsijän 24.4. kiinteistökävelyllä. Jos sinulla on asioita, joita haluat meidän näkevän ja kirjaavan ylös talon rakenteissa, pinnoissa tai huollossa, pistä palautekanavan kautta tulemaan:  talohallitus.pallas@gmail.com. Tapaamisessa sovimme myös kehityskeskustelun siivous- ja huoltoliikkeiden kanssa. Niihinkin voit lähettää asioita käsiteltäväksi.

Vesilaskun tasaus on työn alla ja siitäkin keskustellaan isännöitsijän kanssa 24.4.

Jätelava tilataan sisäpihalle ja se on siellä 19.5. - 21.5. Lavalle saa tuoda kotitaloudessa syntyvää jätettä, ei kuitenkaan ongelmajätteitä.

Seuraava puheenjohtajan viesti tulee vielä keväällä sovittujen tapaamisten jälkeen.

Vastaa
Lähetä edelleen
Comments