Ajankohtaista‎ > ‎

Puheenjohtajalta 1 – 18

lähettänyt Aino Maria Kolehmainen 26.4.2018 klo 7.54
Uuden talohallituksen kokoonpano

Anttila Minna, Blomster Lena, Boshkov Maija, Elfving Raimo, Husgafvel Pekka, Juntunen Simo pj., Kolehmainen Aino, Westerlund Antti. Yhteystiedot ovat rappukäytävien ilmoitustauluilla.

Kevät etenee. Pihan lumikasa näyttää todella rumalta, mutta onneksi hupenee nopeasti. Pekka hoitaa taas altaan kuntoon vapuksi.

Vaikka huoltoyhtiö pitääkin pihan melko siistinä, pidämme kuitenkin pihatalkoot lauantaina 5.5. klo 12 alkaen. Haravointi ja roskien kerääminen lienevät tärkeimpiä hommia. Talon grilli tuodaan pihalle ja baarissa on tarjolla ruokaa ja juomaa.

Jätehuoneisiin on taas kertynyt sinne kuulumatonta roskaa tai roskia on jätetty säiliöiden viereen. Tiedostattehan, että kaikesta "ylimääräisestä" laskutetaan. Aikaisemmin on sovittu, että jätehuoneeseen saa jättää käyttökelpoista tavaraa muutamaksi päiväksi. Laita mielellään lappu "saa ottaa", niin muut tietävät, että ei ole kyse ihan roskasta. Jos niitä ei kukaan muu halua, on ne jättäjän itse huolehdittava oikeaan paikkaan.

Edelliseen on tulossa ratkaisu muutamaksi päiväksi. Pihalle tulee roskalava pe 4.5. - ma 7.5. Se haetaan tiistaina 8.5., mutta kokemuksen mukaan nouto tapahtuu melko aikaisin aamulla, joten tiistain varaan ei kannata laskea. Ongelmajätettä sinne ei saa laittaa, muuta kotitalouden jätettä kyllä.

Kuivaushuoneissa on edelleen ongelmia. Hankitaan lähipäivinä kaikkiin irrallinen kuivausteline lisätilaksi. Se ei kuitenkaan poista sitä, että pyykit pitää hakea pois heti niiden kuivuttua.

Mukavaa vappua kaikille!
Comments